Clicky

SIFIRLAMA | World of Myko
  • 2 yıl Aradan Sonra World Of Myko Sizlerle, Yeni Nesil Myko İle Fark Yaratmaya Geliyoruz!

SIFIRLAMA

batuhan0010

Şovalye
Irk
Job
Evet arkadaşlar bir çok kişinin hakkı yendi millet 60 lw olurken bir cogumuz 40 lw de kaldı bunun sebebi biz değil sunucu sahipleridir bu yüzden ben sıfırlanır en baştan baslaması taraftarıyım bana katılanlar yoruma +1 şeklinde yorum yapsın

kopkop123

Şovalye
Irk
Job
dostum bızde start gelmıyor oyuna gıremıyoruz ? sız oyundamısnız

Eremar

Şovalye
Irk
Job
Bu işlerde hiç bilgim yok ama databese'yi taşıdıkları için sıfırlamadan oyunu açabileceklerini sanmıyorum web panel bile aktif olmadı henüz.

batuhan0010

Şovalye
Irk
Job
Sunucu çöktü kanka dünden beri giremedi bir çok kişi ama bazilar hiç DC olmadan oynadılar ama benim gibi bir çok gibi 100 kere DC oldu hiç DC olmayan adam 60 lw oldu benim gibi sürekli DC olan adam 45 lw oldu o adam bende 2 / 0 önde benim hatam değildi bu bu sunucuyu kuran kisilerin hatası

batuhan0010

Şovalye
Irk
Job
En mantillkli şey tüm sorunları çözüp serveri 0 dan başlatmak adil ve kul hakkı yemek istemiyorlardı tabi

batuhan0010

Şovalye
Irk
Job
Bu işlerde hiç bilgim yok ama databese'yi taşıdıkları için sıfırlamadan oyunu açabileceklerini sanmıyorum web panel bile aktif olmadı henüz.
Valla sifirlansin kanka yazık günah bu oyun hazırlandık bekledik para yatırdık yazık yani sifirlansın en baştan başlayalım ama söyler bir gercek var gene eskisingibi DC olayi olursa user kalmaz burda

batuhan0010

Şovalye
Irk
Job
Bu adamlar yaptıkları etkinlikte kazanılan şeyleri bile dağıtmadılar