Duyuru Sponsorlu Yayıncı Alımı Başlamıştır!

MrBeBoP

Şovalye
15 Ağu 2022
2
1
3
Irk
Karus
Job
Mage
Herkese Merhaba Öncelikle Şimdiden Başarılar Diliyorum Tüm Dostlarıma Tanıyan Bilir Bende başvuru yapmak istedim selametle ..

Nick: MrBeBoP
Clan : Capital
JOB : ROGUE
TROVOADRESİ:https://trovo.live/s/MrBeBoP_/219503230
Yayın açma süresi : Geceleri 10 saat yayın hafta içi..

• Like
Tepkiler: CandarAga

QsruktanTeyyare

Şovalye
17 Ağu 2022
3
1
3
Irk
Karus
Job
Rogue
Ben Yunus Oyun nickim QsruktanTeyyare , Farklı X serverlarda uzun yıllardır döngü içerisinde myko sunucularında oynamaktayım. Myko Sunucularına yeni ismini atamış WorldOfMyko serverin'da yerimi alıyorum. Sizlerle beraber bu kıyasıya mücadelede bende https://trovo.live/0sruktanTeyyare Linkim Üzerinden ( pk-farm-sohbet ) Canlı Yayınlarda Olacağım. Umarım keyifli vakit geçiririz.

Trovo Linki
: https://trovo.live/0sruktanTeyyare
Yayında kalabileceğim süre ve zaman aralığı: Hafta içi : 18:00 - 02:00 , Hafta sonu Full online !!
Oyundaki Nick: QsruktanTeyyare
Discord Nick: 𝕼𝖘𝖗𝖚k𝖙𝖆𝖓𝕿𝖊𝖞𝖞𝖆𝖗𝖊#8880
Qsruktanteyyare seffaf.png

• Like

ArdeeeL

Şovalye
20 Ağu 2022
3
1
3
Irk
Karus
Job
Rogue
Nick: ArdeeLRooN
Job: Rogue

Yayın online süresi: Her gün 14:30 - 03:00 arası

Trovo adresi: Trovo online preview:

Mehmet95

Şovalye
21 Ağu 2022
1
1
3
Irk
Human
Job
Rogue
Clan
Supernatural
Merhaba ben Mehmet yaş 28 sponsor yayıncı olarak başvuruda bulunmak istiyorum.
Kesintisiz uzun yayınlar sağlayabilirim.
Şimdiden teşekkür ederim...

Job: Rogue
Irk: Human
Nick: SuperActive

Discord id :mehmet1995#2900

• Like

ImSorryBEBEKAMIN

Şovalye
18 Ağu 2022
2
0
1
Irk
Karus
Job
Rogue
Clan
VeniVidiVici
Ben Emrah Namı değer Best Asas Yıllardır Myko oyuncusuyum WorldOfMyko Yeni Sunucusuna Yayıncı Olarak Başvuruluyorum .
Yayınlarımız Farm Pk Ws uzerıne olucak 7/24 sizlerle Keyifli Saatler gecirmek dileği ile.
Hersey için Tesekkürler.

Trovo Linki:https://trovo.live/s/HawRangerPAKIZEM
Oyundaki Nick: ImSorryBEBEKAMIN
Discord Nick: Emrah#6681

CandarAga

Admin
GameMaster
Şovalye
28 Tem 2022
1
0
1
Sponsor Yayıncı Olmak İçin Başvuran Herkes Betalarda 4 saat yayın açmak zorundadır İletişim Discord Üzerinden CandarAga ya yazabilirsiniz

GrishukxD

Şovalye
23 Ağu 2022
1
0
1
Irk
Human
Job
Mage
Clan
Mage
Sponsorlu Yayıncımız Olmak İsteyen Oyuncularımızın Dikkatine :
Sponsorlu Yayıncı Olmak İçin Öncelikle Test Yayıncı Sürecini Geçmeniz Gerekmektedir.

Sponsorlu Yayıncı Olmak İsteyenler Bir Hafta Boyunca Beta Aktivitemizde Günde Minimum 4 saat yayın yapmak Zorundadır . Test Yayıncı Olarak Tarafımızca İzlenecektir.
İçeriğini,Sunumunu Ve İzlenmesinde Artış Gördüğümüz Yayıncı Arkadaşlarımız Bu İzlenimden Sonra Sponsor Yayıncı Rütbesine Erişeceklerdir.
Sponsor yayıncı Arkadaşların Hesaplarına 1. Haftanın Sonunda ( XB ) Bakiye Ödülleri Yüklenecektir Ve Yayınları Tarafımızdan Desteklenecektir.

Sponsorlu Yayıncı Ödülleri 1x Starter Paket + 250 +100 XORE BAKİYE HAFTALIK Olarak Belirlenmiştir ( 100 XB Çekiliş Zorunlu )

YAYINCI SÖZLEŞMESİ & KURALLARI

• WORLD OF MYKO Partnerliğinde Sponsorlu Yayıncılar Bizi ve Oyununu Temsil Ettiğinin Bilincinde Olmalıdır.
  • Canlı Yayınlar Düzenli Olarak Yayın Ekibi Tarafından Kontrol Edilecektir
  • Yapılan Anlaşma Sözleşmenin Şartlarında Gizlilik Esastır. Aksi Davranışta Bulunanların Yayıncılığı İptal Edilecektir.
  • Yayınlarda Başka Sunucuların Reklamları Kesinlikle Yasaktır.
  • Yayıncı Yayın Esnasında Chat Kısmında Yapılan Reklamları Silmek ( Banlamak ) Zorundadır.
  • Kanal Takipçi & Abone Sayısı , Anlık İzleyici Ortalaması , Chat Aktifliği vb Gibi Durumlar Kontrol Edilecek Ve Yayıncının Ödülleride Artacaktır.
  • Yayıncılar Yayın Esnasında LOGO Adı Verilen Word Of MYKO Sponsorluk - Test Yayıncı Logolarını Kullanmak Zorundadır. İlgili Eklentilerin Kurulumu Yayıncıya Aittir.
  • Yayıncı Yayın Esnasında Yönetime Karşı Küçük Düşürücü , Argo Veya İçi Boş Eleştirilerden Kaçınmalıdır. İlgili Yayın Klibi Şikayet Olarak Gönderilmesi Halinde Sponsorluğu İptal Edilecektir.
  • İlgili Platform Üzerinden Herhangi Bir Telif Durumlarında Yayıncı Yayın Ekibine Bilgi Vermek Zorundadır.
  • Yayıncılar Sponsorlu Yayıncı Yönetim Ekibine Bildirmeden Ödülünü Aldıktan Sonra Karakterini Sattığı Taktirde Tüm Xore Soft Sunucularından Sponsorlu Yayıncılığı Men Edilecektir. ( Karakter Banlanma Konusu Yönetici İnsafiyetindedir )
  • Yayıncılar Verilen Ödülün Belirlenen Miktarını Çekiliş İle Dağıtmak Zorundadır , Çekiliş Yapmayan Yayıncıların Sponsorlukları Alınıp Tüm Xore Soft
  • Sunucularından Sponsorlu Yayıncılığı Men Edilecektir. ( Karakter Banlanma Konusu Yönetici İnsafiyetindedir )
Tüm Bu Kurallra Uyacağını Düşünen Ve Sponsorlu Yayıncı Olmak İsteyen Oyuncular Bu Konu Altına Cevap Vererek Kayıtlarını Yapabilirler.

Test Yayın Yapacak Oyuncumuzun Yayında Bu Logoyu Kullanması Zorunludur.

fdmggqx.png

WorldOFMyKO Teams.

Nick:GrischukxD
Job:Mage
Clan:SmokeAfterSex
Trovo:https://trovo.live/s/grischukxd
Yayın Süresi: Akşam 8 Gece 12 ye kadar her gün yapabilirim

TTMx

Şovalye
24 Ağu 2022
7
0
1
Irk
Karus
Job
Priest
Clan
MatchLess
Nick: TTM

Job: DB PRİEST

Clan: MatchLess

Trova Adresi :
SPONSOR YAYINCILIK İÇİN BAŞVURU YAPMAKTAYIM.

SEÇİLİRSEM EĞER GÜNLÜK ORTALAMA 8 /12 SAAT YAYIN AKTİF OLUR.

Wayphear55

Şovalye
26 Ağu 2022
2
0
1
Irk
Human
Job
Rogue
Clan
Solo
Nick : BenKadiR yayınlarım 7/24 açıktır bilen bilir herkeze bol şanş wayphear yazmanız yeterli yayın kanallarına herkese çok teşekkür ederim bol şanslar arkadaşlar keyifli bol eğlenceli vakit geçirmeniz dileği ile hayırlı cumalar olsun...

Human Rogue...

UrlaSigarasi

Şovalye
26 Ağu 2022
3
0
1
Irk
Human
Job
Rogue
Clan
SmallBusiness
Nick : UrlaSigarasi
Job : Rogue
Clan : SmallBusiness
Trovo Adresi : trovo.live/mberk94

Yayın Saatleri : Salı-Çarşamba-Cumartesi 19:00-01:00 arası hariç günün 24 saati.